Klika dveří Citroën Peugeot stříbrná EZRC 9101W9

400,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
9101W9 9101AC EZRC

3 skladem

Katalogové číslo: 3158-AF7_K14 Kategorií: , , , ,

Popis

Klika levých předních dveří CITROEN C2 a C3 PEUGEOT 307
Barva stříbrná metalíza EZRC

Hledáte spolehlivý a kvalitní náhradní díl pro svůj Citroën nebo Peugeot? Naše stříbrná klika dveří je ideálním řešením pro vaše vozidla modelů Citroën C2, C3 a Peugeot 307. Tento produkt je určen k potřebám jak nezávislých mechaniků, tak domácích kutilů, kteří chtějí udržet svůj automobil v nejlepším možném stavu.

Tento díl byl pečlivě demontován z vozu a prošel důkladnou kontrolou, aby byla zajištěna jeho plná funkčnost. Klika dveří je nejen praktická, ale díky svému stříbrnému metalickému provedení také esteticky příjemná, což zlepší vzhled vašeho automobilu.

Technické informace:

Výrobce: PSA Citroën Peugeot

Model: Citroën C2, Citroën C3, Peugeot 307

Kódy produktů: 9101W9, 9101AC

Další čísla: EZRC

Instalace této klika dveří je přímočará a můžete ji provést sami nebo za pomoci odborného automechanika. Tento díl je navržen tak, aby přesně odpovídal originálním specifikacím, což zajistí snadnou výměnu bez potřeby dalších úprav.

Pokud si přejete udržet váš automobil v bezpečném a funkčním stavu, je nutné věnovat pozornost i zdánlivě malým komponentům, jako jsou klika dveří, jejichž časté používání může vést k předčasnému opotřebení. Naše použité díly jsou ekonomickou alternativou k novým dílům, aniž byste museli kompromisovat v kvalitě nebo bezpečnosti.

Obnovení funkcionality a vzhledu vašeho vozidla je nyní snadné díky naší stříbrné kliky dveří pro modely Citroën a Peugeot. Zajistěte si tento klíčový autodíl ještě dnes a užívejte si klidné jízdy s vědomím, že jste udělali záslužný krok pro bezpečnost a estetiku vašeho automobilu.

Další informace

Hmotnost 0,4 kg