Ventilátor Citroën C5 Peugeot 407 4PUH-18456-BA 6441S3

1 452,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
4PUH-18456-BA 6441S3
NFP

1 skladem

Popis

Ventilátor topení a klimatizace Citroën C5 Peugeot 407 4PUH-18456-BA 6441S3

Ventilátor topení a klimatizace s označením 4PUH-18456-BA a 6441S3 je určen pro vozy Citroën C5 a Peugeot 407. Tento ventilátor je klíčovou součástí systému vytápění a klimatizace, který zajišťuje optimální komfort v interiéru vozidla.

Technické vlastnosti:

  • Kompatibilita: Určen pro modely Citroën C5 a Peugeot 407.
  • Materiál: Vyroben z kvalitních a odolných materiálů, které zajišťují dlouhou životnost a spolehlivý výkon.
  • Konstrukce: Optimalizovaný design ventilátoru pro tichý provoz a maximální účinnost při cirkulaci vzduchu.

Funkce:

Ventilátor topení a klimatizace slouží k cirkulaci vzduchu přes topné těleso nebo výparník klimatizace a následně do kabiny vozidla. Tento proces zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla nebo chladu, což přispívá k pohodlí cestujících a udržení požadované teploty v interiéru.

Výhody:

  • Efektivní cirkulace vzduchu: Zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla nebo chladu v celém interiéru vozidla.
  • Spolehlivost: Kvalitní materiály a robustní konstrukce zajišťují dlouhou životnost a odolnost proti opotřebení.
  • Tichý provoz: Optimalizovaný design lopatek ventilátoru minimalizuje hlučnost při provozu, což přispívá k pohodlnému prostředí v kabině.

Instalace:

Při výměně nebo instalaci ventilátoru topení a klimatizace je důležité zajistit správné uchycení a elektrické zapojení. Doporučuje se provádět instalaci v autorizovaném servisním středisku nebo za pomoci kvalifikovaného technika, aby byla zajištěna správná funkčnost a bezpečnost celého systému vytápění a klimatizace.

Doporučení:

Pro zachování optimálního výkonu a spolehlivosti systému vytápění a klimatizace se doporučuje používat originální náhradní díly nebo díly od renomovaných výrobců. Originální díly zajišťují kompatibilitu a dlouhodobou spolehlivost, což je zásadní pro bezpečný a efektivní provoz vozidla.

Další informace

Hmotnost 1,7 kg