Levá zadní lampa Citroën C3 do 2005 6350Q3

726,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
6350Q3

3 skladem

Katalogové číslo: 3734- AC8_K27 Kategorie: , ,

Popis

Levá zadní lampa CITROEN C3 do 2005
Strana za řidičem
Bez patice žárovek

Hledáte spolehlivé náhradní díly pro váš Citroën C3? Naše nabídka použité levé zadní lampy pro Citroën C3 do roku výroby 2005 je ideální volbou pro automechaniky či domácí kutily, kteří hledají kvalitní a cenově dostupnou možnost opravy. Tento díl je originálním OEM komponentem se značkovým označením PSA Citroën Peugeot a produktem číslem 6350Q3, což zaručuje jeho kompatibilitu a výkon.

Vzhledem k tomu, že se jedná o použitý díl, byl pečlivě otestován naše techniky, aby se zajistilo jeho plné funkční schopnosti bez jakýchkoliv skrytých vad. Tato lampa je umístěna na straně za řidičem a je dodávána bez patice žárovek, což umožňuje snadnou výměnu a instalaci vašeho stávajícího osvětlení.

Technické informace:
Výrobce: PSA Citroën Peugeot
Model: Citroën C3 (do roku 2005)
Kódy produktů: 6350Q3
Další čísla: N/A

Ať už provádíte opravy svého vozidla sami, nebo jste profesionální mechanik, tento díl nabízí vynikající poměr cena/kvalita. Lampy, jako je tato, často vyžadují výměnu po poškození způsobeném nečekanými událostmi, jako jsou nehody, nebo v důsledku opotřebení od silničního kamínku či nečistot. Zaoblení svého vozidla správným typem lampy je zásadní pro bezpečnost a zákonnost jízdy, zejména ve špatně osvětlených podmínkách nebo při jízdě v noci.

Nabízíme vám rychlou expediční dobu a při nákupu v našem e-shopu získáte také záruku na testování funkčnosti. Neváhejteváhejte, tato levá zadní lampa Citroën C3 je připravena k okamžité instalaci a použití, zajistěte si ji dříve, než dojde k jejímu vyprodání.

Další informace

Hmotnost 1,6 kg