Airbag pravý Citroën Xsara Picasso 96472198GW 8216S5

968,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
96472198GW 8216S5 NFP

2 skladem

Katalogové číslo: 5399-AC16_K4a Kategorie: , ,

Popis

Airbag do sedačky CITROEN Xsara Picasso pravý
Barva FGW- – DIGIMAT

Hledáte spolehlivý a kvalitní náhradní díl pro váš Citroën Xsara Picasso? Jsme tu, abychom vám pomohli. Nabízíme použitý pravý airbag pro Citroën Xsara Picasso, což je ideální volba pro automechaniky i domácí kutily, kteří chtějí udržet své vozidlo v bezpečném provozním stavu bez zbytečně vysokých nákladů na nové díly.

Tento airbag z kategorie interiérových komponent vyniká svojí kvalitou a byl pečlivě demontován z vozu Citroën Xsara Picasso. Je specificky designován pro modelovou řadu Xsara Picasso, což zajišťuje plynulou kompatibilitu a funkčnost. Instalace tohoto airbagu je relativně přímočará a nevyžaduje speciální nářadí, což je perfektní pro ty, kdo si preferují opravy provádět sami.

Technické informace:
Výrobce: PSA CITROEN PEUGEOT
Model: Citroën Xsara Picasso
Kódy produktů: 96472198GW, 8216S5
Další čísla: NFP

Airbagy jsou zásadní součástí bezpečnostních systémů vozidel, určené k ochraně života a zdraví pasažérů při nehodě. Vzhledem k přirozenému opotřebení mohou být starší airbagy méně efektivní, což zdůrazňuje význam pravidelné kontroly a případné výměny tohoto důležitého bezpečnostního prvku. Tento konkrétní model airbagu byl pečlivě testován a je připraven k instalaci a bezproblémovému provozu.

Pokud potřebujete spolehlivý a efektivní způsob, jak zvýšit bezpečnost vašeho vozidla, tento použitý airbag pro Citroën Xsara Picasso je skvělou volbou. Nejenže poskytuje klíčovou funkčnost potřebnou pro bezpečnou jízdu, ale díky jeho optimální ceně je také ekonomicky výhodnou alternativou k novému dílu. Nezapomeňte, že samotná instalace by měla být provedena s důrazem na detail a bezpečnost, ideálně odborníkem nebo za vedení zkušeného mechanika.

Další informace

Hmotnost 1,1 kg