BSM B3 DELPHI Citroën Peugeot 9643538080

1 815,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
9646405280 6500Y1

1 skladem

Katalogové číslo: 4249-K4_KR3a M2078 Kategorie: , ,

Popis

Jedná se o použitý díl se zárukou funkčnosti
Je možné poškození nějakého z držáčků – nemá vliv na funkčnost

BSM B3 DELPHI Citroën Peugeot 9643538080

BSM (Boîtier de Servitude Moteur) jednotka s označením B3 od společnosti Delphi a číslem dílu 9643538080 je klíčovým elektronickým modulem pro vozy značek Citroën a Peugeot. Tento modul je určen k řízení a distribuci elektrické energie v motorovém prostoru vozidla.

Technické vlastnosti:

  • Kompatibilita: Určen pro různé modely vozů Citroën a Peugeot.
  • Výrobce: Delphi, známý výrobce automobilových elektronických komponent.
  • Číslo dílu: 9643538080.
  • Typ modulu: BSM B3, což je specifická verze jednotky určená pro konkrétní konfigurace elektrických systémů vozidla.

Funkce:

BSM B3 jednotka funguje jako hlavní rozvodná skříňka v motorovém prostoru, kde řídí a distribuuje elektrickou energii k různým systémům a komponentům vozidla. Tento modul zajišťuje správné fungování a ochranu elektrických obvodů, jako jsou světlomety, stěrače, ventilátory, a další kritické systémy.

Výhody:

  • Efektivní rozvod elektrické energie: Jednotka zajišťuje spolehlivý a efektivní přenos elektrické energie k různým systémům vozidla.
  • Ochrana obvodů: Integrované pojistky a relé chrání elektrické obvody před přetížením a zkraty.
  • Spolehlivost: Vysoce kvalitní komponenty od společnosti Delphi zaručují dlouhou životnost a spolehlivý výkon.

Instalace:

Při instalaci BSM B3 jednotky je klíčové zajistit správné připojení všech kabelů a konektorů podle specifikací výrobce. Doporučuje se provádět instalaci v autorizovaném servisním středisku nebo za pomoci kvalifikovaného technika, aby byla zajištěna správná funkčnost a bezpečnost celého systému.

Doporučení:

Pro udržení optimálního výkonu a spolehlivosti elektrických systémů vozidla se doporučuje používat originální náhradní díly nebo díly od renomovaných výrobců, jako je Delphi. Použití originálních dílů zajišťuje kompatibilitu a dlouhodobou spolehlivost, což je zásadní pro bezpečný a efektivní provoz vozidla.

Shrnutí:

BSM B3 jednotka od Delphi (9643538080) je důležitým komponentem pro správné fungování elektrických systémů vozidel Citroën a Peugeot. Díky kvalitnímu zpracování a spolehlivému výkonu zajišťuje bezpečný a efektivní provoz různých elektronických systémů ve vozidle. Tento modul je klíčový pro zajištění, že elektrické systémy vozidla fungují hladce a bezpečně.

 

Další informace

Hmotnost 0,9 kg